Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag
Woongroep 50+ “De Wiekslag” Dronten
 Copyright & Disclaimer  Copyright & Disclaimer  JOL Webdesign Wieknieuws
Nummer Vijf groot succes! De gemeenschappelijke ruimte is een groot succes. Na stemming werd hieraan  de naam ’Nummer Vijf’ gegeven. Onze interieurcommissie heeft deze ruimte van een zeer moderne en smaakvolle inrichting voorzien. Dankzij een gift van een bewoner zijn we nu dankbaar in het bezit van een grote LED televisie. Evenementen kunnen nu ook in ‘Nummer Vijf’ bekeken worden. Twee maal in de week is er een drukbezocht koffieuurtje en op zondagmiddag is het borreltijd voor de liefhebbers.
Ook activiteiten worden in een snel tempo ontwikkeld. Een heuse sjoelcompetitie vindt gretig aftrek bij diverse bewoners en schilders- en computercursussen voor de liefhebbers zijn al in voorbereiding. Ook muziekliefhebbers komen aan hun trekken. Aan de oprichting van een band wordt gedacht. Diverse leden zijn trouwens al lid van (bekende) zangkoren.
Aardappels poten voor grondverbetering... Een deskundig bewoner van de groep kwam met een goed idee; laten we de grond van de gemeenschappelijke tuin verbeteren door er het eerste jaar aardappels in te poten. Na vele uren poot- en harkwerk laten deze foto’s niets te raden over. Het werkt! Waarschijnlijk na het rooien zullen alle bewoners de nodige weken aardappels op hun thuismenu tegenkomen. Lekker en vers van eigen land!
Commissaris van de Koningin opent feestelijk "De Wiekslag" Dinsdag 23 april is het zover; Appartementencomplex “De Wiekslag” werd feestelijk opgeleverd. Leen Verbeek, Commissaris van de Koningin, ontkurkte samen met een bewoner en directeur- bestuurder Truus Sweringa van OFW champagneflessen met confetti. Daarna werd er gezamenlijk getoost op het complex en de bijzondere woonvorm. ‘Van harte gefeliciteerd. Ik wens u veel woonplezier toe’, aldus Leen Verbeek.
En dan krijgt het pand haar naam...