Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag Wiekslag
Interview “De Wiekslag”  in het najaarsnummer  Wijzer Wonen van LVGO Onze woongroep is aangesloten bij de Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk Wonen van Ouderen (LVGO). Recent zijn onze bestuursleden geïnterviewd door Adrie ten Brinke en Peter Leenhouts van LVGO. Het lange wachten op realisatie van onze idealen is door hen niet onopgemerkt gebleven, hun steun was al die jaren onontbeerlijk. Nu konden wij hen dan ook eindelijk fysiek een kijkje geven in onze “bouwkeuken”. Dit heeft geresulteerd in een prachtig artikel in hun magazine Wijzer Wonen. Wilt u meer weten over LVGO of een kopie van het artikel ontvangen, kijk dan even op hun website www.lvgo.nl.
Kies een Sudoku puzzel Klik op deze puzzel en kies je eigen moeilijkheidsgraad! Je moet wel de 'Reader' van Acrobat op je computer hebben staan. Nog niet? Je kunt Acrobat hier gratis ophalen.
Woongroep 50+ “De Wiekslag” Dronten
© Copyright & Disclaimer © Copyright & Disclaimer © JOL Webdesign
Wieknieuws
Gezien op het internet! Vandaag niet... Een tourist stapt bij het Centraal Station in Amsterdam op de tram. Hij vraagt aan de trambestuurder: "Gaat u ook naar het concertgebouw?" Zegt de trambestuurder: "Nee, vandaag niet, ik moet de hele   dag werken!"
Ha Ha Ha!
Ria Middelkoop ontvangt een award! Ria Middelkoop, één van de initiatiefneemsters van de woongroep, heeft met haar inzet en volharding, haar idee en wens in werkelijkheid omgezet. Na 10 jaar wordt de droom van veel leden werkelijkheid: “De Wiekslag” Dronten is in 2012 een feit! Wij geven haar dan ook van harte deze Award! Proficiat!
2012 AWARD  Ria Middelkoop Initiatiefneemster “De Wiekslag” sinds 2002 Ha Ha Ha!
Woongroep “De Wiekslag” bedankt De Meerpaal Dronten voor gastvrijheid. Voor onze maandelijkse vergaderingen konden wij al lange tijd tegen een speciaal tarief gebruik maken van een ruimte in De Meerpaal in Dronten. Wij stellen dit zeer op prijs en willen Directie en medewerkers van De Meerpaal hartelijk danken voor hun gastvrijheid! Inmiddels is ook onze gemeenschappelijke ruimte gereed.
Gezien op het internet! Overwacht bezoek... Een dief komt de slaapkamer van een man binnen en zegt: "Ik zoek naar geld!" De man springt meteen op en zegt:  "Laten we samen zoeken!"